Natuurlijk! de Klepper, ruimte om te leren.

Ervaringen van ouders

Ouders van een zoon op de Klepper

Vorig jaar zijn wij vanuit Vianen naar Rijswijk verhuisd. Dan sta je voor de keuze welke basisschool past het beste bij ons kind. We hebben ons laten informeren bij vrienden, de positieve ervaringen die zij hebben opgedaan bij “De Klepper” heeft ons doen besluiten om kennis te maken met de school.

Bij het kennismakingsgesprek en de rondleiding proefde wij het enthousiasme en de open ontspannen sfeer van de school. De indrukken en de uitleg tijdens het bezoeken van de school gaf bij ons de doorslag.

Een aantal bevindingen die ons tot nu toe erg aanspreken zijn de kleine groepen met veel aandacht voor alle kinderen. Het kleinschalige karakter van de school versterkt de persoonlijke benadering. De school straalt verbondenheid met elkaar uit, en er is veel aandacht en respect voor de onderlinge sociale omgang.

De Klepper is heel erg betrokken bij de leerlingen en de ouders. We zijn de school, leerlingen en de ouders dankbaar dat onze zoon goed is opgevangen in z’n nieuwe omgeving.

Dit alles zorgt ervoor dat onze zoon met veel plezier naar school gaat en ook daar gewoon lekker in z’n vel zit.

Dia1 Dia2 Dia3 Dia4