Natuurlijk! de Klepper, ruimte om te leren.

Opvang Buitenpret

Overblijven
In de pauze stelt de school ruimte beschikbaar voor kinderen die over willen blijven. TSO Buitenpret organiseert het overblijven. De kinderen nemen zelf hun eigen eten en drinken mee.

Het overblijven kan op contractbasis voor €2,50 per keer of via een strippenkaart voor €3,20 per keer. Voor meer informatie kunt u onderstaande informatie downloaden.

Informatie TSO

In bovenstaand document vindt u ook het inschrijfformulier voor de TSO.

Eten en drinken

Elke dag rond tien uur stellen we de kinderen in de gelegenheid om iets te eten en te drinken. Onze voorkeur gaat uit naar iets gezonds. Is uw kind een grote eter, dan mag er een gezonde boterham gegeten worden.

eten08

Naschoolse opvang

Op maandag, dinsdag en donderdag vindt er naschoolse opvang door Buitenpret op De Klepper plaats.

inschrijfformulier BSO de Lispeltuut Zoelmond 2018

De ochtenden is er een speelleergroep voor peuters van 2 tot 4 jaar bij ons op de Klepper.

inschrijfformulier Pim&Pom Zoelmond 2018

Meer informatie vindt u ook op http://www.kinderdagverblijfbuitenpret.nl